EuroBasket 2022: Στο Μιλάνο Μίντλετον και Χορστ

Μιχάλης Γκιουλένογλου
EuroBasket 2022: Στο Μιλάνο Μίντλετον και Χορστ

bet365

Οι Μιλγουόκι Μπακς στο Μιλάνο για να δουν την Εθνική ομάδα και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Κρις Μίντλετον και ο GM της ομάδας, Τζον Χορστ βρίσκονται στο Mediolanum Forum.

Αποστολή στο Μιλάνο: Μιχάλης Γκιουλένογλου

Ο Κρις Μίντλετον και ο Τζον Χορστ (GM των Μπακς) είναι στο Μιλάνο και στο Mediolanum Forum! Για να παρακολουθήσουν από τις θέσεις των επισήμων την αναμέτρηση της Ελλάδας απέναντι στην Ουκρανία (18:00, ΕΡΤ1 & live από το Gazzetta). Και φυσικά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος επιστρέφει σήμερα, μετά την απουσία του απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία.

Τα δύο μέλη των Μπακς συμπληρώνουν την λίστα των υψηλών καλεσμένων που έχουν βρεθεί στο γήπεδο της Αρμάνι Μιλάνο τις τελευταίες ημέρες, με κορυφαία τη φιγούρα του Ντιρκ Νοβίτσκι.

Ήδη στο επιτελείο της Εθνικής ομάδας βρίσκεται ο Τζος Οπενχάιμερ, μέλος του προπονητικού επιτελείου των Μπακς, ενώ στην αποστολή της γαλανόλευκης υπάρχουν και άλλα μέλη από το σύλλογο του NBA.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα